Beauty Trial Lab – Testasimme uudet aurinkosuojat

Tervetuloa Beauty Trial Labin uusimpaan seikkailuun, jossa paneuduimme uusiin aurinkosuojatuotteisiin tarkoituksenamme tarjota sinulle parhaat tuotteet tulevalle kesälle. Testasimme ja arvioimme lukuisia aurinkosuojatuotteita ja tässä esittelemme tehokkaimmat ja miellyttävimmät vaihtoehdot.

 

Esittelyssä suosikkimme uusien aurinkosuojatuotteiden joukosta. Mukana tulevan kesän go-to-aurinkosuojat Sensailta, Heliocarelta, Sol De Janeirolta, Nuxelta ja Biothermilta.

 1. Silky Bronze Cooling Protective Suncare Spray SPF50 150 ml

  Sensai

  Olen täysin myyty Silky Bronze Cooling Protective Suncare Spray SPF 50+:n taianomaiseen vaikutukseen ja ennenkokemattomaan "levittämisen" helppouteen! Tämä vedenkestävä anti-age-aurinkosuihke vartalolle, kasvoille ja hiuksille(!) tarjoaa kattavan UVA/UVB-suojan ja välittömän kosteuttavan ja viilentävän vaikutuksen. Suihke antaa iholle upeaa hehkua ja tasaisen suojan, joten voin nauttia kesäauringosta huoletta!

 2. 360º Oil Free Compact

  Heliocare

  Olen täysin vakuuttunut Heliocare 360° Color Cushion Compact SPF 50 -meikkituotteesta! Kevyesti peittävä koostumus ja saatavissa kolmessa eri sävyssä (Pearl - vaalea, Beige - medium, Bronze - tumma). Levityksen jälkeen iho näyttää luonnollisesti tasaiselta ja lisäksi se suojaa laajaspektrisesti erilaisilta säteiltä. Tämä on ehdottomasti go-to-tuote aurinkoisina päivinä kun haluaa näyttää huolitellulta samalla suojaten kasvojen ihoa.

  35,50 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 3. 360º Invisible Spray SPF50+ 200 ml

  Heliocare

  Tämä hienojakoinen aerosolisuihke vartalolle on todellinen pelastus auringonottohetkiin! Sen tasainen levittyminen ja nopea imeytyminen tekevät siitä ihanteellisen valinnan, erityisesti vaikeasti tavoitettaville alueille kuten selälle. Tuote tarjoaa läpinäkyvän, laajaspektrisen suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, mukaan lukien näkyvän valon ja infrapunasäteilyn haitalliset vaikutukset. Sen lisäksi, että se suojaa, sen koostumus auttaa myös korjaamaan auringonvalon aiheuttamia oksidatiivisia vaurioita. Vedenkestävyys ja mahdollisuus käyttää sitä kostealla iholla tekevät siitä täydellisen kumppanin aurinkoisiin päiviin.

  37,95 € Loppuunmyyty
 4. Rio Radiance SPF 50 90 ml

  Sol de Janeiro

  Tämä SPF 50 vartaloöljy ei petä! Sen ainutlaatuinen koostumus antaa iholle ultimaattisen hehkun samalla, kun se tarjoaa tehokkaan aurinkosuojan. Öljy ravitsee ihoa ja jättää sen kirkkaaksi ilman rasvaista tunnetta. Lisäksi se jättää iholle ihastuttavan aurinkoisen tuoksun.

 5. Rio Radiance SPF 50 200 ml

  Sol de Janeiro

  Tämä SPF 50 vartaloemulsio on todellinen hehkun lähde ja ihon pikakaunistaja! Sen koostumus tasoittaa ihoa näkyvästi ja samalla kosteuttaa sitä syvästi. Emulsio jättää iholle ihastuttavan rantanostalgisen tuoksun.

 6. Rio Radiance SPF 50 200 ml

  Sol de Janeiro

  Täydellinen kumppani aurinkoisille päiville. Tämä SPF 50 suihke antaa iholle luonnollista hehkua! Ihanan virkistävä ja kosteuttava koostumus jättää ihon raikkaaksi ja heleäksi. Sama ihastuttava Cheirosa 87 -tuoksu.

 7. Nuxe Sun 150 ml

  Nuxe

  Nuxe Sun Tanning Oil For Face & Body SPF30 on ehdoton kesäkumppani! Sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon jättämättä rasvaista tunnetta, ja samalla se antaa laajan spektrin aurinkosuojan sekä edistää ruskettumista. Ihon ravitsevan ja silkkisen tunteen lisäksi öljy tuo mukanaan ihastuttavan rantatuoksun, joka vie mielen aurinkoisiin lomapäiviin. Pakkauksen innovatiivinen pumpujärjestelmä tekee käytöstä kätevää, ja tuotteen ympäristöystävälliset sitoumukset tekevät siitä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon.

 8. Lait Solaire SPF30 400 ml

  Biotherm

  Waterlover Hydrating Sun Milk on todellinen löytö aurinkosuojatuotteiden joukossa! Mukavan kevyt ja kosteuttava koostumus tekee siitä ihanteellisen valinnan päivittäiseksi suojaksi. Voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti ihoon jättämättä tahmeaa tunnetta tai valkoisia jälkiä. Lisäksi raikkaan sitruksinen tuoksu tekee tämän aurinkorasvan käytöstä miellyttävää.

Täältä löydät kaikki aurinkorasvat ja muut aurinkosuojatuotteet sekä tärkeät after sun -tuotteet.

Kerro ystävillesi!