10 suosituinta tuotetta Cliniquelta

Nauti keväästä ylellisten ja tehokkaiden Clinique-tuotteiden kanssa. Olemme koonneet tähän merkin 10 suosituinta tuotetta, jotka antavat nopeasti tuloksia.

Toplista Clinique

Etsitkö laadukkaita ja tehokkaita ihonhoitotuotteita? Klassinen tuotemerkki nimeltä Clinique on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Merkin valikoimasta löytyy satoja tuotteita ja siten kaikille jotakin. Sitävastoin voi olla hieman vaikeaa tietää millä tuotteilla on hyvä aloittaa, mikäli merkin tuotteet ovat sinulle entuudestaan tuntemattomia. Siksi olemme koonneet yhteen toplistan Cliniquen suosituimmista tuotteista meillä Nordicfeelillä.

Täältä löydät kaikki Cliniquen tuotteet.

Top 10

 1. 1

  Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator 15 ml

  Clinique

  Rakastetun suosikin päivitetty ja uudistettu versio: kosteuttava öljytön geelivoide, jonka ainutlaatuinen bio-ferment-ominaisuus ja hyaluronihappo imeytyvät syvälle ihoon, jopa 10 kerroksen syvyyteen ja kestää iholla jopa 100 tuntia kasvojen pesusta huolimatta.

 2. 2

  Lash Power Mascara 6 ml

  Clinique

  Erikoismuotoillun harjan avulla ripsiväriä levittyy siististi jokaiseen ripseen, lopputuloksena kauniit ja näyttävät ripset.

 3. 3

  All About Clean Liquid Facial Soap Mild 200 ml

  Clinique

  Mieto erityisesti kasvojen ihon tarpeisiin suunniteltu nestesaippua, joka poistaa lian ja epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta

  20,90 € Loppuunmyyty
 4. 4

  All About Eyes eye cream - Rich 15 ml

  Clinique

  Täyteläinen silmänympärysvoide, joka vähentää tehokkaasti herkän silmänympärysihon turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia.

 5. 5

  Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 50 ml

  Clinique

  Voide auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon ja tekee ihosta pehmeän, tasaisen ja hyvinvoivan.

  27,90 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 6. 6

  Clarifying Lotion 3 200 ml

  Clinique

  Ihoa hellävaraisesti kuoriva kasvovesi poistaa kuolleet ihosolut ja kirkastaa ihoa. Valmistaa ihon kosteusvoiteelle. Rasvaiselle iholle kehitetty koostumus poistaa iholta liiallista öljyä ja raikastaa ihoa.

 7. 7

  iD Clearing Jelly + Imperfections Set 125 ml

  Clinique

  Vallankumouksellisesti räätälöity kosteusvoide, joka kosteuttaa ihoa syvältä samalla hoitaen ihosi suurimpia ongelmia haluamallasi tavalla. Antaa ihollesi 24 tunnin kosteutuksen.

  43,95 € Loppuunmyyty
 8. 8

  Take the Day Off 125 ml

  Clinique

  Tehokas meikinpuhdistusaine, jonka avulla poistat vaivattomasti vedenkestävän silmä- ja huulimeikin.

 9. 9

  Even better Clinical Serum Foundation SPF 20 30 ml

  Clinique

  Pitkäkestoinen, ihoa tehokkaasti kosteuttava ja heleyttävä meikkivoide. Jatkuvalla käytöllä korjaa ihon pieniä virheitä, kuten aknejälkiä ja pigmenttimuutoksia.

Kerro ystävillesi!