Kaikki mitä sinun tulee tietää ihon mikrobiomista

Mikrobiomi on juuri nyt polttava käsite kauneusmaailmassa. Mutta mitä ihon mikrobiomi tarkoittaa, ja kuinka se on hyödyksi ihollesi. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken mitä sinun tulee tietää.

Mitä mikrobiomi (ihofloora) on?

Lyhyesti sanottuna mikrobiomi (tai ihofloora, kuten sitä myös kutsutaan) on kaikkien sinussa elävien yksilöllisten mikro-organismien geneettinen kokoonpano. Nämä mikro-organismit kontrolloivat ihosi yleistä terveyttä suojaamalla sitä haitallisilta bakteereilta ja viruksilta. Iho, jonka mikrobiomi on tasapainossa, hoitaa periaatteessa itse itsensä ja sinulla on tällöin hyvinvoiva iho. Aknea, punoitusta ja kuivumista voi toisaalta esiintyä, jos ihosi on epätasapainossa.

Kuinka saan pidettyä ihoni tasapainossa?

Saadaksesi ihon, joka tuntuu hyvältä, sinun tulisi käyttää tuotteita, jotka edistävät ja ovat hyädyksi ihofloorallesi. Voit esimerkiksi etsiä probiootteja sisällysluettelosta (hyviä bakteereita, jotka toimittavat iholle hyviä aineita, jotka saavat aikaan harmoonisen ihon). Se mikä probioottien suhteen on erityisen hyvää on se, että kun ne levitetään iholle, ne hajoavat ja muodostavat muita iholle hyviä aineita. Tämä puolestaan ​​johtaa siihen, että ihosi saa paremman kosteuden, enemmän kirkkautta ja hehkua sekä anti-ageing-tuloksen. Probiootteja on erilaisia, ja monet tuotteet sisältävätkin yhdistelmän eri probiootteja, mikä antaa sinulle parhaan vaikutuksen.

Peter Thomas Rothin sarja Vital-E Microbiome Age Defence vahvistaa ja korjaa ihon luonnollista suojakerrosta, tukien ihon mikrobiomia. Tuotteissa on käytetty innovatiivista Gamma E Antioxidant -teknologiaa, joka parantaa ihon elastisuutta sekä kirkastaa sameaa ja väsynyttä ihoa. Prebiootit ja probiootit tasapainottavat ihoa ja edistävät ihon luonnollisen mikrobiomin toimintaa.

Ihon mikrobiomia tasapainottavia kasvovesiä

Nyt tiedät, että sinun tulisi pitää ihosi tasapainossa pesemättä pois hyviä bakteerejasi! Valitse kasvovesi, joka on luotu häiritsemisen sijaan vahvistamaan ihon mikrobiomia! Clarinsilta on tullut kolme uutta kasvovettä, jotka tekevät juuri sen ja samalla mukautuvat erilaisille ihotyypeille. Sarjan kasvovedet antavat iholle joustavan ja raikkaan tunteen sekä valmistavat ihon myöhempää ihonhoitoa varten. Sisältää mikrobiottikompleksin, joka auttaa tasapainottamaan ihoflooraa.

Kerro ystävillesi!