Kaikki mitä sinun tulee tietää Advanced Night Repairista

Estée Lauderin Advanced Night Repairista on tullut ikoni kauneusmaailmassa. Nyt tämä seerumi on saanut päivitetyn koostumuksen ja designin – kerromme kaiken mitä haluat tietää täällä.

Advanced Night Repair kautta aikojen

1982 oli vuosi, kun ensimmäinen versio Advanced Night Repair -seerumista lanseerattiin ja se iski heti kauneusmaailmaan myrskyn lailla. Tuote mullisti ihonhoitomaailman, koska se oli ensimmäinen seerumi, joka korjasi ihoa yön aikana. Sen lisäksi tuote sisälsi yhtä superainetta, josta vain harva oli kuullut puhuttavan siihen aikaan – hyaluronihappoa. Alusta alkaen tuotetta on kehitetty useita kertoja, jotta se vastaisi asiakkaiden tarpeisiin ja kysyntään. Tuotetta on muun muassa päivitetty antioksidanteilla, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta ympäristövaikutuksilta, kuten UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta

2020 Estée Lauder esitteli suosikkituotteestaan uuden tehokkaamman koostumuksen, joka auttaa korjaamaan ihoa yhä nopeammin ja ensimmäistä kertaa myös lisää ihon luonnolista kollageenin tuotantoa. Jopa design on saanut uuden ilmeen, kun muovipullo on muutettu kierrätettäväksi ja ylelliseksi lasipulloksi. 

Advanced Night Repairin antamat edut

Seerumi tekee ihosta pehmeämmän, sileämmän, kosteutetumman ja kirkkaamman. Lisäksi se auttaa ihoa korjautumaan saasteilta ja UV-säteiltä. Salaisuus on Chronolux™ Power Signal Technology, joka optimoi ihon luonnollista korjausprosessia samalla kosteuttaen ja hoitaen syvältä.

10 syytä käyttää Advanced Night Repairia:

Seerumi kosteuttaa syvältä

Lisää joustavuutta

Antaa hehkua

Pienentää ihohuokosia

Minimoi hienoja juonteita

Tasoittaa ihonsävyä

Sopii kaikille ihotyypeille

Suojaa ihoa ulkoisilta ympäristövaikutuksilta

Dermatologisesti ja oftamologisesti testattu

Hajustamaton ja öljytön

Osta Advanced Night Repair täältä:

  1. Advanced Night Repair Serum 30 ml

    Estée Lauder
Kerro ystävillesi!