Filorga-toplista: 10 tuotetta, joita et halua missata

Filorga – tuotemerkki, joka on viime vuosina valloittanut kauneusmarkkinat myrskyn lailla. Monet meistä rakastavat Filorgan tuotteita niiden antamien tehokkaiden lopputulosten sekä pehmeiden ja miellyttävien koostumuksiensa ansiosta. Voimme luvata, että tulet rakastumaan tähän tuotemerkkiin, mikäli et vielä ole kokeillut Filorgan tuotteita. Tässä artikkelissa listaamme Filorgan 10 suosituinta tuotetta.

Filorga tunnetaan parhaiten tehokkaista anti-ageing-tuotteistaan, mutta tämä erittäin pidetty ja arvostettu tuotemerkki tarjoaa tuotteita kaikenikäisille ja ihotyypeille. Filorga keskittyy täyttämään ihonhoitomarkkinoiden aukkoja ja merkki onkin kehittänyt ainutlaatuisia sarjoja, kuten Time-Filler, Oxygen-Glow, Age-Purify ja Skin-Unify. Kaikki sarjat keskittyvät tiettyjen ongelma-alueiden ratkaisemiseen.

Voimme taata, että Filorgan valikoimasta löytyy tuotteet myös sinun ihollesi. Voit kuitenkin kaivata hieman apuatuotteiden valitsemisessa. Alla listaamamme 10 tuotetta ovat syystäkin Filorgan myydyimpiä tuotteita. Inspiroidu listastamme ja kokeile sinäkin.

Täältä löydät kaikki Filorgan tuotteet. 

 1. 1

  Time-Filler 5XP Cream 50 ml

  FILORGA

  Ihon vanhenemisen merkkejä hoitava voide, joka silottaa kaikkia ihon uurteita ja juonteita johtuivat ne sitten stressistä, ihon kuivumisesta tai vanhenemisesta.

 2. 2

  Optim-Eyes 15 ml

  FILORGA

  Kolmivaikutteinen silmänympärysvoide, joka vähentää tehokkaasti tummia silmänalusia ja turvotusta samalla silottaen hienoja uurteita ja juonteita.

 3. 3

  Time-Filler Eyes 15 ml

  FILORGA

  Herkän silmänympärysihon hienoja juonteita silottava voide, jonka aktiiviset ainesosat tasoittavat uurteita, häivyttävät tummia silmänalusia, poistavat turvotusta ja antavat silmäluomille välittömästi kohonneen vaikutelman.

  56,95 € Loppuunmyyty
 4. 4

  Foam Cleanser 150 ml

  FILORGA

  Hellävarainen puhdistusvaahto, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin vaivattomasti. Vaahto sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja vähentää vanhenemisen merkkejä.

 5. 5

  Oxygen-Glow Cream 50 ml

  FILORGA

  Kosteuttava ja heleyttävä kasvovoide pehmittää ihoa ja tasoittaa ihon tekstuuria. Kosteutta iholle sitova hyaluronihappo tekee kasvovoiteesta täytelöittävän tuntuisen ja valoa heijastava koostumus tasoittaa ihoa optisesti.

 6. 6

  NCEF-Reverse Cream 50 ml

  FILORGA

  Tehokkaita anti-age-ainesosia sisältävä hoitovoide ravitsee ihoa ja parantaa kosteustasapainoa. Filorgan kehittämä, ainutlaatuinen NCEF®-yhdiste uudistaa ihoa ja antaa sille uudenlaista kirkkautta stimuloiden solujen uudistumista ja mikroverenkiertoa.

 7. 7

  Global-Repair Cream 50 ml

  FILORGA

  Tiivis voide, jonka intensiivisesti korjaava koostumus ehkäisee näkyviä ryppyjä, kuivuutta, veltostumista, pigmenttiläiskiä ja väsymyksen merkkejä. Täydellinen ikääntyneelle iholle. Voide häivyttää tehokkaasti juonteita ja sillä on pitkäkestoinen, kosteuttava, täytelöittävä ja ravitseva anti-age-vaikutus.

 8. 8

  NCEF-Reverse Eyes 15 ml

  FILORGA

  Silmänympärysvoide auttaa häivyttämään ryppyjä ja juonteita tehden ihosta samalla kiinteämmän ja nuorekkaamman tuntuisen. Filorgan kehittämä, ainutlaatuinen NCTF®-yhdiste uudistaa ihoa ja antaa sille uudenlaista kirkkautta

 9. 9

  NCEF-Night Mask 50 ml

  FILORGA

  Yönaamio auttaa palauttamaan väsyneen ja stressaantuneen ihon säteilyn yön aikana. Kasvonaamio sisältää Melatonin CX® -aktiivinetta, joka vaikuttaa ihoon nukkuessasi. Hyaluronihappo ja kollageeni täytelöittävät ja kosteuttavat ihoa saaden sen tuntumaan kiinteämmältä.

 10. 10

  Time-Filler Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

  Tehokas ja koostumukseltaan kevyt seerumi, joka vähentää ryppyjä ja tekee ihosta täyteläisemmän. Sisältää täyteaineiden innoittamia aktiivisia raaka-aineita, jotka auttavat kasvojen lihaksia rentoutumaan. Tuotteella on myös kuoriva vaikutus, jonka ansiosta se auttaa tasoittamaan juonteita ja ihon tekstuuria.

Kerro ystävillesi!