MAC Cosmetics -toplista

Vihdoinkin supersuosittu MAC Cosmetics meillä Nordicfeelillä! Tähän toplistaan olemme keränneet tuotemerkin rakastetuimmat sekä myydyimmät tuotteet, jotta sinä voisit helposti löytää uudet meikkisuosikkisi.

MAC Cosmetics perustettiin Kanadassa vuonna 1984 Frank Toskanin ja Frank Angelon toimesta. Rakastavaiset valmistivat ensimmäiset meikkituotteensa omassa keittiössään. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon ja tänä päivänä MAC Cosmetics on tunnettu ympäri maailman. Olet varmaankin kuullut Prep & Prime -meikinpohjustusvoiteesta, Strobe Cream -korostusvoiteesta tai Matte Lipstick -huulipunan legendaarisista Ruby Woo ja Velvet Teddy -sävyistä.

MAC Cosmeticsin tuotteet ovat suursuosiossa ympäri maailman ja 50 uutta kokoelmaa vuosittain tekevät tuotemerkistä maailman johtavan meikkimerkin. MAC asettaa kauneusmaailman trendit ja samalla merkki panostaa suuresti monimuotoisuuden nostattamiseen. MAC Cosmeticsin tuotteet sopivat loistavasti eri ikäisille kuluttajille sekä kaikille sukupuolille ja kansalaisuuksille. Löydä oma suosikkisi ylistettyjen meikkivoiteiden, kauniiden poskipunien ja ikonisten huulipunien joukosta.

Kerro ystävillesi!