MAC Cosmetics -toplista

Vihdoinkin supersuosittu MAC Cosmetics meillä Nordicfeelillä! Tähän toplistaan olemme keränneet tuotemerkin rakastetuimmat sekä myydyimmät tuotteet, jotta sinä voisit helposti löytää uudet meikkisuosikkisi.

MAC Cosmetics perustettiin Kanadassa vuonna 1984 Frank Toskanin ja Frank Angelon toimesta. Rakastavaiset valmistivat ensimmäiset meikkituotteensa omassa keittiössään. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon ja tänä päivänä MAC Cosmetics on tunnettu ympäri maailman. Olet varmaankin kuullut Prep & Prime -meikinpohjustusvoiteesta, Strobe Cream -korostusvoiteesta tai Matte Lipstick -huulipunan legendaarisista Ruby Woo ja Velvet Teddy -sävyistä.

MAC Cosmeticsin tuotteet ovat suursuosiossa ympäri maailman ja 50 uutta kokoelmaa vuosittain tekevät tuotemerkistä maailman johtavan meikkimerkin. MAC asettaa kauneusmaailman trendit ja samalla merkki panostaa suuresti monimuotoisuuden nostattamiseen. MAC Cosmeticsin tuotteet sopivat loistavasti eri ikäisille kuluttajille sekä kaikille sukupuolille ja kansalaisuuksille. Löydä oma suosikkisi ylistettyjen meikkivoiteiden, kauniiden poskipunien ja ikonisten huulipunien joukosta.

MAC Cosmetics -toplista

 1. 1

  Matte Lipstick 3 g

  MAC Cosmetics

  Mattapintainen huulipuna levittyy huulille vaivattomasti ja tuo kauniin, kerrostettavan värin. Mattahuulipunan värikylläinen koostumus on pitkäkestoinen ja tuntuu iholla pehmeältä.

  22,50 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 2. 2

  Studio Fix Fluid Spf 15 Foundation 30 ml

  MAC Cosmetics

  Kaikille ihotyypeille sopiva meikkivoide on vaivaton häivyttää ja sen koostumus muuttuu iholla puuteriseksi. Pitkäkestoinen meikkivoide pitää ihon kauniina koko päivän ajan. Häivyttää näkyviä juonteita ja ihonsävyn epätasaisuutta.

  42,95 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 3. 3

  Extended Play Gigablack Lash Mascara 5.6 g

  MAC Cosmetics

  Ripsiä pidentävä ja erotteleva ripsiväri, jossa on suttaantumaton koostumus, ja joka antaa pitkäkestoisen intensiivisen lopputuloksen.

 4. 4

  Strobe Cream Liquid Highlighter 50 ml

  MAC Cosmetics

  Kosteuttava korostusvoide, joka tuo kasvoille säkenöivää heleyttä. Strobe Cream on ensisijaisesti kosteusvoide, mutta sopii täydellisesti käytettäväksi myös meikin alla.

Kerro ystävillesi!