Parhaat ripsivärit, jotka pysyvät paikoillaan koko päivän ja peseytyvät helposti pois lämpimällä vedellä

Laadukas ripsiväri kestää paikoillaan vesisateessa, lumisateessa ja silmien vuotaessa esimerkiksi tuulen tai kirkkaan auringonpaisteen johdosta. Se pysyy siistinä koko päivän eikä varise päivän mittaan alaluomille. Lisäksi se on helppo ja näppärä pestä pois lämpimällä vedellä. Kokosimme yhteen parhaat ripsivärit eri tuotemerkeiltä, jotka voi poistaa lämpimällä vedellä 38°C lämpötilassa.

Ripsivärin kestävyys riippuu monista tekijöistä, kuten sääolosuhteista, ilmankosteudesta ja ihon rasvaisuudesta. Lisäksi silmien herkkyys, ripsien rakenne ja kaarevuus vaikuttavat siihen, miten hyvin ripsiväri pysyy paikoillaan. Yleisiä ongelmia ovat ripsarin variseminen alaluomille, suttaantuminen ja ripsivärin leviäminen yläluomelle.

Vedenkestävä ripsiväri on erittäin kosteutta kestävä ja yleensä säilyttää ripsien kaarevuuden paremmin kuin tavanomainen vesiliukoinen ripsiväri. Se vaatii kuitenkin erityisen meikinpoistoaineen tai -öljyn, joka liuottaa kestävän koostumuksen pois ripsistä. Vedenkestävä ripsiväri sopii erityisesti niille, joilla on helposti vuotavat herkät silmät, kosteaan ilmastoon tai heille jotka harrastavat ulkoliikuntaa säästä riippumatta.

Jos edes vedenkestävä ripsiväri ei pysy silmissä, saattaa epätoivo vallata mielen. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan niin sanottua 38-ripsiväriä eli lämpimällä vedellä poistettavaa ripsiväriä. Englanniksi 38-ripsivärin nimi on tubing mascara, sillä ripsiväri muodostaa ripsen ympärille tuubimaisia kuituja. Nämä kuidut liukenevat pois vasta lämpimän, 38-asteisen veden vaikutuksesta. Näin ollen ripsiväri ei hätkähdä ihon öljyistä, huolimattomasta hinkkauksesta sormin tai edes puhdistusgeelistä. Lämpimällä vedellä 38-ripsiväri kuitenkin poistuu vaivatta.

Keräsimme yhteen suositut lämpimällä vedellä poistettavat ripsivärit.

 1. Mascara Lash Volumiser 38 C 10 ml

  Sensai

  Tuuheuttaa ja runsautta ripsille. Poistamiseen tarvitsee vain 38-asteista vettä. Ripsiväri ei tahraa ja se kestää kosteuden, hien ja kyyneleet. Kaareva harja antaa upean näyttävän lopputuloksen.

 2. Blueberry Sensitive Volume Mascara 14 ml

  Lumene

  Tuuheuttava ripsiväri, joka on suunniteltu erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Maskara jättää ripset näyttävän tuuheiksi, ilman paakkuja ja se on helppo poistaa.

  16,50 € Loppuunmyyty
 3. Lash Power Mascara 6 ml

  Clinique

  Sekä asiakkaiden että meidän suosikki! Lash Power on myydyimpiä ripsivärejämme, eikä ihme. Tuuheuttava koostumus on helppo levittää ripsiin tarkan harjan avulla ja ripsiväri pysyy paikoillaan suttaantumatta luomelle. Hellävarainen, allergiatestattu ja hajusteeton ripsiväri on myös herkkäsilmäisten suosikki.

 4. Hypo-Allergenic Mascara 10 ml

  IsaDora

  Asthma Allergy Nordicin sertifioima pure definition ripsiväri erityisen herkille silmille. Avaa katseen ja antaa kauniin erotellut ripset. Helppo pestä pois lämpimällä vedellä.

 5. Double Wear Zero Smudge

  Estée Lauder

  Superkestävä ripsiväri, joka ei häviä vedenkestävien ripsivärien pysyvyydelle. Double Wear -ripsiväri kestää hikoilua, ilmankosteutta sekä korkeita lämpötiloja ja ihon omaa öljyisyyttä. Pidentävä ja erotteleva lopputulos tuo terävyyttä katseeseen.

 6. Mascara Vatn Volume 38°C 9 ml

  IDUN Minerals

  Ripsiä hoitavan ja uskomatonta volyymia antavan ripsivärin kermainen vegaaninen koostumus tarjoaa pitkäkestoisen lopputuloksen ja on helppo pestä pois vain haalealla yli 38°C:n vedellä.

 7. Extended Play Gigablack Lash Mascara 5.6 g

  MAC Cosmetics

  Upean kaarevat ripset! Tuo ripsillesi sekä pituutta että volyymia. MAC:n vedenkestävä, mutta se voidaan helposti poistaa lämpimällä vedellä.

 8. Air Volume Mega mascara 7,9 ml

  L'Oréal Paris

  Unohda säännöt vedenkestävästä tuuheudesta! Tämä maskara antaa sinulle megatuuheat ripset, pysyy paikoillaan pitkään ja on helppo poistaa lämpimällä vedellä.

 9. Panda's Dream Smudge Out Mascara 10 g

  Tonymoly

  Ripsivärin tuuheuttava, pitkäkestoinen koostumus tekee ripsistä intensiivisen mustat ja näyttävät. Varisematon ripsiväri pysyy ripsissä silmänympäryksiä tahraamattomana aamusta iltaan.

Täältä löydät laajan valikoiman tavallisia ja vedenkestäviä ripsivärejä tunnetuilta brändeiltä.

Kerro ystävillesi!