Löydä oma pikkumustasi: ripsiväriopas Max Factorin kanssa

Pikkumusta – varmakortti vaatteissa, joka saa meidät tuntemaan olomme itsevarmaksi ja mukavaksi. Sama koskee ripsivärejä! Tässä artikkelissa listaamme neljä ripsiväriä Max Facorilta, jotka toimivat täydellisesti, huolimatta tilaisuudesta.

Uusi pikkumusta

Saadaksesi täyteläisemmät ripset tarvitset ripsivärin, joka tavoittaa kaikki ripset. Max Factorin uusi Divine Lashes Mascara tekee sen pehmeällä nylonharjallaan. Ripsiväri antaa uskomattoman paljon volyymia ja on siksi täydellinen käytettäväksi juhliin tai milloin tahansa haluat tuoda silmäsi kauniisti esiin. Kevyen koostumuksen ansiosta voit levittää ripsiväriä useamman kerroksen ja näin valita intensiivisyyden oman makusi ja mielihalusi mukaan.

Edut:
Täydellinen juhlallisiin tilaisuuksiin, sillä se antaa todellisen wow-efektin
Sisältää hoitavaa panthenolia (provitamiini B5) joka ravitsee ripsiä
Paakkuuntumaton koostumus
Sopii myös herkille silmille

 1. Divine Lashes Mascara 9 ml

  Max Factor

Klassikko, joka antaa volyymia ja kauniisti erotellut ripset

Suosikki vuosi toisensa jälkeen – 2000 Calorie Mascara on ollut markkinoilla jo hyvän aikaa ja pitää yhä paikkansa toplistoilla. Ripsiväri antaa poikkeuksellisen paljon volyymia ja intensiivisyyttä samalla pitäen ripset pehmeinä ja joustavina. Täydellinen sinulle, jolla on ohuet ripset.

Edut:
Sopii ohuille ripsille
Helposti poispestävä meikinpoistoaineella
Sopii herkille silmille

 1. 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

  Max Factor

Nopeasti volyymia ja erotellut ripset

Onko sinulla jatkuvasti kova kiire tai oletko vain malttamaton? Mikäli haluat paksut ja näyttävät ripset nopeasti yhdellä kerroksella ilman, että sinun tulee maalata ripsiä kerros kerrokselta, suosittelemme sinulle Masterpiece Max Mascaraa. Ripsivärissä on korkeateknologinen iFX-harja, joka antaa sinulle upeat ripset yhdellä harjauksella

Edut:
Riittää, että levittää vain yhden kerroksen
Sopii sinulle, jolla on ripsienpidennykset

 1. Masterpiece Max Mascara

  Max Factor

Irtoripsiefekti

Ovatko pitkät näyttävät ripset korkealla toivomuslistallasi? False Lash Effect Mascaran avulla saat täyteläisemmät ja pidemmät ripset kuin osasit edes haaveilla. Salaisuus piilee ripsivärin suuressa harjassa yhdessä Liquid LashTM -teknologian kanssa.

Edut:
Antaa irtoripsiefektin
Päätkääntävä lopputulos
Helppokäyttöinen

 1. False Lash Effect Mascara 13 ml

  Max Factor
Kerro ystävillesi!