Vinkit ympäristöystävällisiin kauneusvalintoihin

Kestävä kehitys on monimutkainen ja erittäin tärkeä asia kaikille, kuten myös meillä NordicFeelillä sekä ylipäänsä kauneusalalla. Tiedämme, että vastuullinen, ympäristöystävällinen ja ekologinen ajattelutapa voi olla hankalaa, mutta sen ei tarvitse olla niin vaikeaa. Alle olemme keränneet parhaat vinkkimme siihen, miten voit tehdä vastuullisia kauneusvalintoja, ja tietysti jaamme kanssasi joitakin suosikkituotteitamme!

1. Käytä tuotteita, joilla on useita eri käyttötarkoituksia

Tänä päivänä monet tuotemerkit lanseeravat markkinoille useita monipuolisia kauneustuotteita. Sen sijaan, että ostaisit erikseen luomivärin, highlighterin tai poskipunan, voit helposti löytää yhden paletin, joka tarjoaa kaiken yhdessä. Toisaalta miksi et kokeilisi levittää hieman suosikkihuulipunaasi poskipäidesi korkeimmalle kohdalle tai sipaisisi highlihteriä tai aurinkopuuteria luomiväriksi?

 1. Duo Dimension 4 g

  LH cosmetics
 2. Natural Glow Multi-stick 5,8 g

  Lumene

2. Investoi tuotteisiin, jotka kestävät pitkään

Ajattele älykkäästi mitä tulee pakkauskokoihin ja tuotteiden koostumuksiin. Pitkällä tähtäimellä on usein halvempaa valita suurempi koko tuotteesta, eikä sinun tarvitse tilata uutta kovin useasti. Kuinka ihanaa onkaan saada kotiin suosikkihajuvetesi tai eniten käyttämäsi seerumi suurimmassa koossa? Voit myös harkita kiinteän puuterisi korvaamista irtopuuterilla, jolloin tarvitset puuteria huomattavasti pienemmän määrän saman upean lopputuloksen saavuttamiseksi!

 1. Translucent Loose Powder 20 g

  Sensai
 2. Double Serum 50 ml

  Clarins
 3. Ceramide Capsules Hyaluronic acid 28 ml

  Elizabeth Arden
 4. Libre 90 ml

  Yves Saint Laurent

3. Osta täytepakkaus, kun tuote loppuu

Et ehkä tiedäkään, mutta useat kosmetiikkatuotteet ovat nykyään saatavina myös täytepakkauksina. Skippaa lasi- tai muovipullo täyttämällä jo kotonasi oleva tuotepullo tai -pakkaus.

 1. Essence Day Veil Refill 40 ml

  Sensai

4. Valitse vegaaninen tuote

Vegaanituotteiden valikoima kasvaa jatkuvasti. Valikoimastamme löydät helposti vegaaniset tuotteet, jotka voivat korvata mahdollisesti kotonasi olevat ei-vegaaniset -tuotteet. Monet vegaanituotteet ovat usein myös ekologisia ja ystävällisiä sekä kehollesi että ympäristölle.

 1. Head & Hair Heal 1000 ml

  Maria Nila
 2. Self Tanning Water Mist 75 ml

  IDA WARG Beauty
 3. Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml

  The Ordinary

5. Anna pois kauneustuotteet, joita et itse käytä

Ehkä kaikkein ilmeisin vinkki, mutta helppo unohtaa. Kuten minulla, sinullakin on todennäköisesti joitain tuotteita – ehkä vääriä ostoksia, joita et valitettavasti käytä. Käy käyttämättömät tuotteet läpi, kerää ne yhteen ja kutsu ystäväsi giveaway-iltaan! Hauska konsepti, jossa varmasti löydätte uusia käyttötarkoituksia toistenne käyttämättömille tuotteille.

Kiinnostaako sinua vastuulliset, kestävän kehityksen mukaiset kauneusostokset? Vieraile Sustainable Beauty -sivustollamme.

Kerro ystävillesi!