CLARINS – vastuullista kauneutta

Clarinsin liiketoiminnan ydin on rakkaus sekä ihmisiä että planeettaamme kohtaan. Tuotemerkki uskoo, että kauneus kumpuaa sydämestä ja ilmenee sekä toteuttamalla toimenpiteitä planeetan suojelemiseksi että auttamalla ihmisiä, jotka tulevat köyhimmistä olosuhteista. Tässä artikkelissa kerromme neljä syytä valita Clarins (upeiden tuotteidensa lisäksi luonnollisesti).

1. Ympäristönsuojelu

Clarins ei ainoastaan valmista mitä parhaimpia kosmetiikkatuotteita, jotka antavat loistavia tuloksia vaan lisäksi tuotemerkki myös keskittyy vahvasti ympäristönsuojeluun. Liiketoiminnan tavoitteena on käyttää jopa 100% kierrätettyjä pakkauksia. Kierrätettävien pakkausmateriaalien, kuten lasin ja pahvin, osuus on jo 63% kaikista Clarinsin tuotteista. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Clarins käyttää ekolaskinta, joka auttaa arvioimaan, tekemään valintoja ja saamaan energiavoittoa muun muassa veden kulutuksesta, kierrätetyistä materiaaleista ja pakkausvalinnoista.

Clarins suosii myös orgaanisia aineksia, paikallisesti kasvatettuja kasveja ja reilun kaupan mukaisesti hankittuja tuotteita. Ainesosien korjuussa käytetään menetelmiä, jotka suojaavat ekosysteemejä, edistävät ja tukevat paikallisia yhteisöjä ja ennen kaikkea kunnioittavat biologista monimuotoisuutta. Jopa 40% tuotteiden luonnollisista uutteista on peräisin luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista – osuus, jonka Clarins satsaa tuplaamaan ennen vuotta 2025.

2. Sosiaalinen vastuu

Clarins toimii myös sosiaalisesti vastuullisesti, missä he ovat muun muassa vahvasti mukana FEED:ssä. Kyseessä on Lauren Bushin vuonna 2007 perustama sosiaalinen toiminta, jonka tarkoituksena on tarjota ruokaa köyhimmistä maista tuleville lapsille ja auttaa heitä käymään koulua. Vuonna 2021 FEED on yhdessä Clarinsin kanssa tarjonnut yli 30 miljoonaa kouluruokaa – fokuksenaan yhä kasvaattaa tätä lukua.

3. Ekonominen vastuu

Aina kun mahdollista, Clarins kehittää reilun kaupan mukaisia ​​pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia – yhdistämällä sosiaaliavun ja taloudellisen kehityksen Clarins-kaavojen luomiseen tarvittavien kasvien viljelyyn. Vuonna 2008 Clarins allekirjoitti ensimmäisen laatuaan sopimuksen, jossa raaka-aineiden hankinta yhdistettiin pientuottajien ja heidän paikallisyhteisöjensä avulla oikeudenmukaisemman korvauksen, parempien elinolojen sekä terveyden ja koulutuksen saatavuuden avulla.

4. Innovatiivinen vastuu

Clarins Laboratoriesia pidetään edelläkävijänä kasvitieteen ja tekniikan alueilla. Clarinsin tutkijat ovat luoneet uraauurtavia kaavoja, jotka ovat vertaansa vailla kosmetiikkateollisuudessa. Kuuntelemalla, havainnoimalla ja analysoimalla Clarins on avannut tässä yhä uusia keinoja. Palkittu Anti-Pollution Complex lanseerattiin vuonna 1992 suojaamaan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Nykyään tämä voimakas kompleksi löytyy kaikista Clarins-päivävoideista, ja sitä parannetaan jatkuvasti.

Täältä voit lukea lisää Clarinsin työstä.

Tuotteita, joita ihmiset ympäri maailmaa rakastavat:

 1. Double Serum 30 ml

  Clarins

  2-in-1-seerumi Double Serum on Clarinsin tehokkain anti-aging-seerumi.

 2. Beauty Flash Balm 50 ml

  Clarins

  Tuote, josta kaikki puhuvat. Poistaa kaikki väsymyksen merkit tehden ihosta tasaisen ja levänneen näköisen. Plussana ihana hehku.

  36,50 € Loppuunmyyty
 3. Tonic Body Treatment Oil 100 ml

  Clarins

  Ihoa vahvistava ja kiinteyttävä vartaloöljy. Tuote parantaa ihon kimmoisuutta ja ehkäisee raskausarpien syntymistä. Ihosta tulee kosteutettu, pehmeä ja silkkisen pehmeä koskettaa.

  43,00 € Loppuunmyyty
 4. Total Eye Lift - Silmänympärysvoiteet 15 ml

  Clarins

  Liftaava ja ryppyjä tasoittava silmänympäryshoito. Hoitaa kokonaisvaltaisesti silmänympärysihoa: liftaa, silottaa ja ravitsee ihoa sekä vähentää silmänalusien tummuutta ja turvotusta.

Kerro ystävillesi!