Myydyimmät vartalosuihkeet: Raikkaimmat body mistit jokapäiväiseen käyttöön

Vartalosuihkeet ovat suosittuja niiden keveyden ja monipuolisuuden vuoksi. Body mistit tarjoavat raikkaan tuoksun ja virkistävää kosteutusta ilman raskautta. Tässä artikkelissa esittelemme tämän hetken myydyimmät vartalosuihkeet, jotka ovat valloittaneet käyttäjien sydämet.

Vartalosuihkeet, eli body mistit, ovat saavuttaneet suuren suosion niiden kevyen koostumuksen ja raikkaiden tuoksujen ansiosta. Nämä suihkeet ovat täydellisiä päivittäiseen käyttöön, sillä ne antavat iholle miellyttävän tuoksun ilman liian voimakasta aromia. Tässä ovat NordicFeelin myydyimmät vartalosuihkeet.

 

 

 1. Brazilian Crush 240 ml

  Sol de Janeiro

  Ikonisen Bum Bum Cream -voiteen inspiroima vartalosuihke, joka sopii käytettäväksi aina auringonnoususta ja auringonlaskuun.

 2. Cheirosa 59 240 ml

  Sol de Janeiro

  Levitä auringonlaskun lämpöä piristävällä vanilja orkidean, sokerisen orvokin ja santelipuun tuoksuyhdistelmällä.

 3. Cheirosa 68 Perfume Mist 240 ml

  Sol de Janeiro

  Raikas, runsaan kukkainen tuoksu kutsuu sinut vehreän merenrantapuutarhan sydämeen. Tuoksu on kuin aurinkoinen keidas, joka on täynnä kukkaisia vivahteita ja suolavettä.

 4. Daily Romance 250 ml

  Women'Secret

  Kevyen vartalosuihkeen punaisten hedelmien, mustaherukoiden ja myskin herkullinen sekoitus saa sinut aistimaan modernin ja ainutlaatuisen tunteen ihollasi.

 5. Pool Party 250 ml

  DKNY

  Suihkuta ympärillesi kevyttä Lime Mojito -pilveä, eloisaa tuoksua, joka vangitsee kesän leikkisän tunnelman. Tämä virkistävä, hedelmäinen ja kukkainen tuoksu on saanut inspiraationsa trendikkäästä kesäcocktailista ja herättää aistit eloon raikkaan bergamotin, italialaisen sitruunan ja mandariinin pyörteellä.

 6. Pool Party 250 ml

  DKNY

  Suihkuta ympärillesi ihastuttavaa Mai Tai -pilveä, eloisaa tuoksua, joka vangitsee kesän leikkisän tunnelman. Sukella tähän lumoavaan ja koukuttavaan tuoksuun, joka on saanut inspiraationsa trendikkäästä kesäcocktailista. Tuoksu tarjoaa värikkään Cassiksen, mehukkaan appelsiiniöljyn ja raikkaan roseepippurin räjähdyksen.

 7. Eau Extraordinaire Fragrance 50 ml

  Clarins

  Hyvää tekevä aromaattinen tuoksu, joka kietoo ihon kukkais- ja hedelmänuotteihin. Tuoksu herättää niin sisäisen vahvuutesi kuin aistisikin. Koostumus sisältää 95 % luonnollisia ainesosia sekä eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden yhdistelmän.

  20,90 € Loppuunmyyty
 8. Exotic Fruits 150 ml

  I Love

  Hyvää tekevä ja rauhoittava aromaattinen tuoksu, joka kietoo ihon kukkais- ja hedelmänuotteihin. Koostumus sisältää 95 % luonnollisia ainesosia sekä eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden yhdistelmän.

 9. Los Angeles 125 ml

  Hollister

  Vartalotuoksun hedelmäiset gourmand-tuoksunuotit, kuten kookos, mandariinisorbetti ja setripuu tuovat mieleen Kalifornian ja Los Angelesin kuuman metropolin sykkeen ja rajattomat mahdollisuudet.

 10. Ibiza Radiant Shimmer Fragrance Mist 250 ml

  GUESS

  Kauniin hehkun ja kimalluksen iholle antava vartalosuihke tuo kesäisen lomatunnelman vuoden ympäri. Tuoksussa on kirsikan, jasmiinin ja vaniljan tuoksunuotteja.

 11. Brazilian Crush Cheirosa '40 90 ml

  Sol de Janeiro

  Inspiroituen vuodesta 1840, jolloin Rio järjesti ensimmäisen Carnival Balsin. Cheirosa'40 on vanginnut näiden legendaaristen juhlien glamourin, jännityksen ja tunnelman, jotka kukoistavat yhä tänä päivänä Riossa. Niille, jotka haluavat tuoksua kukkaiselta ja raikkaalta. Tuoksuu luumulta, jasmiinin kukalta, vaniljapuulta, orkidealta ja myskiltä.

Kerro ystävillesi!