Kauniit ja terveet kynnet OPI-kynsihoidon avulla

Oletko koskaan miettinyt, mikä on paras tapa ottaa kaikki teho irti kynsienhoidosta? Vastaus on kerrostaminen! On tärkeää ymmärtää, miten kynsilakat kerrostetaan, jotta ne suojaavat tehokkaasti kynsiä vaurioilta ja korjaavat niitä. OPI neuvoo, miten luodaan kynsienhoitorutiini, joka vahvistaa kynsiä ja jopa korjaa kynsien keratiinia.

Kynsien korjaukseen:

Vaihe 1: Repair Mode – Aloita levittämällä yksi kerros puhtaille kynsille. Tämä sidoksia vahvistava kynsiseerumi sisältää patentoitua Ulti-Plex-teknologiaa, joka tunkeutuu kynsien pintaan ja rakentaa uusia siteitä sisältäpäin.

Vaihe 2: ProSpa & Nail Cuticle Oil – Silota ja ravitse ihoa levittämällä tippa kynsinauhalle ja hieromalla se ihoon. Tämä erittäin ravitseva kynsinauhaöljy sisältää rypäleensiemen-, kukuipähkinä- ja auringonkukkaöljyjä, jotka imeytyvät hyvin ihoon ja ravitsevat tehokkaasti tehden ihosta ja kynsinauhoista terveemmät.

Toista molemmat vaiheet kaksi kertaa päivässä paljaille kynsille kuuden päivän ajan parhaan tehon saavuttamiseksi.

Kynsien korjaukseen ja vahvistamiseen:

Vaihe 1: Repair Mode – Levitä yksi kerros puhtaille kynsille.

Vaihe 2: Nail Envy – Levitä kaksi kerrosta Nail Envy -kynsilakkaa joko kirkkaana tai haluamassasi värissä. Tri-Flex-teknologiaan perustuva nestemäinen suoja vahvistaa kynsiä kerros kerrokselta sekä sisältää biotiinia, kalsiumia ja A-, C- ja E-vitamiineja.

Vaihe 3: ProSpa & Nail Cuticle Oil – Kun kynnet ovat kuivuneet, levitä tippa kynsinauhan alueelle ja hiero se ihoon.

Pro tip! Levitä ylimääräinen kerros Nail Envy -kynsilakkaa päivittäin ja poista se seitsemäntenä päivänä, jos haluat. Lisää sen jälkeen kynsinauhaöljyä, niin saat terveet kynsinauhat ja kauniit kynnet.

Suositeltavat tuotteet:

OPI Repair Mode

 • Kynsiä vahvistava seerumi, jossa on patentoitu Ulti-Plex-teknologia. Korjaa 99 % keratiinista, suojaa 94 % vaurioilta ja vahvistaa kynsiä neljä kertaa tehokkaammin kuuden päivän aikana.

OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil

 • Erittäin ravitseva ja nopeasti imeytyvä kynsinauhaöljy, joka suojaa, uudistaa ja vahvistaa.

OPI Nail Envy

 • Tri-Flex-teknologia vahvistaa kynttä kerros kerrokselta sekä sisältää biotiinia, kalsiumia ja A-, C- ja E-vitamiineja. Saatavana kirkkaana tai värillisenä pinnoitteena
 1. Repair Mode Bond Building Nail Serum 9 ml

  OPI
 2. ProSpa Nail & Cuticle Oil to Go 7.5 ml

  OPI
  11,90 € Loppuunmyyty
 3. Nail Envy 15 ml

  OPI
 4. Nail Envy 15 ml

  OPI
 5. Nail Envy 15 ml

  OPI
 6. Nail Envy 15 ml

  OPI

OPI:n kynsienhoitotuotteet ja kynsilakat edullisin hinnoin NordicFeeliltä.

Kerro ystävillesi!