Korealaisen kosmetiikan virkistävä helmi: Smuuti Skin

Helposti kaikkien ulottuville laadukasta korealaista kosmetiikkaa tarjoava Smuuti Skin on erityisesti pohjoismaiselle iholle suunniteltu K-beauty-sarja.

Suomalaisen Smuuti Skin -tuotemerkin eläinkokeettomat ja 100% vegaaniset tuotteet soveltuvat erilaisille ihotyypeille. Raikkaat, piristävät ja ennen muuta tehokkaat tuotteet yhdistävät korealaisen kosmetiikan laadun ja innovaation kohtuulliseen hintaan.

Tuotteiden keskiössä on tavoite saada iho kosteutetuksi, heleäksi ja hyvinvoivaksi. Watermelon Dew -tuotteissa keskeisiä raaka-aineita ovat hyaluronihappo ja vesimeloniuute, kun taas Kiwi Clear -tuotteissa löytyvät kiiviuute, hedelmähappokompleksi sekä AHA-, BHA- ja PHA-hapot.

Kiwi Clear -tuotteet

 1. Kiwi Clear Gel Cleanser 150 ml

  Smuuti Skin

  Hellävarainen puhdistusgeeli puhdistaa kasvoilta lian ja kevyen meikin vaalien ihon suojamuuria matalalla pH:lla sekä hellävaraisilla tensideillä. Kiiviuute sekä BHA-happo auttavat puhdistamaan ihohuokosia sekä heleyttämään ja silottamaan ihoa. Geelimäinen koostumus vaahtoutuu miedosti ja huuhtoutuu helposti.

 2. Kiwi Clear Serum 30 ml

  Smuuti Skin

  Maitomainen seerumi ihon kokonaisvaltaiseen, mutta hellävaraiseen kuorimiseen. Tällä seerumilla saat kaikki ihon kuorintaan liittyvät hyödyt. Seerumi sisältää kiiviuutetta, hedelmähappokompleksia sekä AHA-, BHA ja PHA-happoja. Auttaa epäpuhtauksiin, hillitsee tulehdusta, kuorii kuollutta ihosolukkoa sekä kosteuttaa, heleyttää ja pehmittää ihoa. Maitomainen koostumus tuo kevyttä kosteutusta iholle ilman tahmaista tunnetta.

Watermelon Dew -tuotteet

 1. Watermelon Dew Serum 30 ml

  Smuuti Skin

  Watermelon Dew Serum on kosteuttava seerumi, joka herättää elottoman ja kuivan ihon henkiin. Seerumi sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, jolloin seerumi pääsee kosteuttamaan ihoa syvältä. Hyaluronihappo sitoo itseensä moninkertaisen määrän kosteutta painoonsa nähden. Niasiiniamidi kirkastaa ihoa ja vahvistaa ihon kimmoisuutta. Se vahvistaa ihon lipidikerrosta, joka toimii ihon luonnollisena suojamuurina ja lukitsee kosteutta. Tämä vähentää ylimääräistä talintuotantoa, joka saa aikaan ihon tukkeutumisen ja tulehtumisen.

 2. Watermelon Dew Sorbet Balm 100 ml

  Smuuti Skin

  Watermelon Sorbet Balm on tehokas öljypohjainen puhdistusbalmi, joka sulattaa meikin kasvoilta hetkessä. Se poistaa iholta lian ja meikin – jopa vedenkestävän – helposti. Hyvästi kiristävä iho pesun jälkeen! Puhdistusalmi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja vesimeloniuutetta, jotka auttavat ylläpitämään ihon optimaalista kosteustasapainoa. Tuote sisältää myös kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa ravitsevaa sheavoita. Sorbettimainen koostumus sulaa iholla pehmeäksi öljyksi, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin.

 3. Watermelon Jelly Cream 50 ml

  Smuuti Skin

  Watermelon Jelly Cream on hyaluronihappoa ja vesimeloniuutetta sisältävä voide, joka tekee ihosta täyteläisen ja kuulaan. Kevyt koostumus on kevyen geelin ja ravitsevan voiteen välimuoto. Se imeytyy nopeasti jättäen ihon heleäksi ja kosteutuksi. Hyaluronihappo (hyaluronic acid) on yksi tehokkaimmista ainesosista ihon kosteutukseen. Hyaluronihapolla on kyky sitoa kosteutta itseensä jopa 10 kertaa oman painonsa verran. Hyaluronihappo tekee ihosta kosteutetun, sileän ja täyteläisen

 4. Watermelon Dew Toner Mist 100 ml

  Smuuti Skin

  Watermelon Dew Toner Mist on suihkutettava kasvovesi, joka tuo kasvoille välittömästi kosteutusta ja virkistystä. Raikas kasvovesi saa tehonsa hyaluronihaposta ja vesimeloniuutteesta. Kasvosuihke sisältää myös ihoa rauhoittavaa rohtosammakonputken uutetta (Centella Asiatica) ja kosteuttavaa glyseriiniä. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai eläinperäisiä ainesosia. Kätevä 2-in-1 tuote sopii käytettäväksi kasvovetenä puhdistuksen jälkeen tai kosteuttamaan ihoa päivän aikana. Kasvovesisuihke auttaa myös valmistelemaan ihoa muille ihonhoitotuotteille.

Koko huippusuositun valikoiman löydät täältä. Hemmottele ihoasi laadukkaalla korealaisella kosmetiikalla ja nauti Smuuti Skin -tuotteiden erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Kerro ystävillesi!