Parhaat hiusöljyt

Etsitkö uutta hoitavaa ja ihanan kiillon antavaa hiusöljyä? Tähän artikkeliin olemme koonneet parhaat hiusöljytuotteemme. Valitse suosikkisi!

Nordicfeelin trenditiimi

Sopivien tuotteiden löytäminen saattaa toisinaan olla haastavaa. Haluamme helpottaa täydellisten tuotteiden löytämistä, joten listasimme alle 5 myydyintä hiusöljyämme sekä yleistä tietoa hiusöljyn hyödyistä ja käytöstä.

Hiusöljy on hyväksi

Hiusöljyjen käytöllä on paljon etuja ja öljyt vaikuttavat hiuksissa usein eri tavoin. Sen lisäksi, että öljy parantaa hiusten kiiltoa, se myös hoitaa ja kosteuttaa hiusta. Suosittelemme hiusöljyä etenkin kuiville ja käsitellyille hiuksille, mutta talvisen sähköisyyden taltuttamiseen se sopii kaikille hiustyypeille. Hiusöljy tekee hiuksista helpommin harjattavat ja kosteaan tukkaan levitettynä se nopeuttaa hiusten kuivumista. Hiusöljyn säännöllinen käyttö ehkäisee myös latvan takkuuntumista.

Näin käytät hiusöljyä

Öljyn levittäminen hiuksiin voi tuntua epäilyttävältä, mutta hiusöljyt on kehitetty erityisesti hiuksille ja ne ovat kevyempiä kuin esimerkiksi ruuanlaittoon käytettävät öljyt. Mikäli hiuspohjasi rasvoittuu helposti, levitä öljyä ainoastaan hiusten latvoihin. Huomioi valmistajan ohjeet: joitakin öljyjä käytetään märkiin hiuksiin suihkussa, ja toisia vasta pyyhekuiviin hiuksiin. Annostele öljyä kädelle pieni tippa ja haro se tasaisesti hiuksiin. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Katso koko hiusöljyvalikoimamme täältä.

Hiusöljyt TOP 5

 1. System Professional 100 ml

  Wella Professionals
 2. Dark Oil 95 ml

  Sebastian Professional
 3. Elixir Ultime 100 ml

  Kérastase
 4. Deluxe Light Oil Normal Hair 100 ml

  Wella Styling
 5. No.7 Bonding Oil 30 ml

  Olaplex
Kerro ystävillesi!