Kesän kaunein kampaus: High Pony Tail

Huoliteltu tai huoleton, uima-allas tai partymeininki: korkea poninhäntä ajaa asiansa takuuvarmasti. Tämän kesän ehdoton trendikampaus hoituu neljällä helpolla stepillä.

NordicFeel Lifestyle

Lämpösuojaa

Riippumatta tyylistä, lämpösuoja on hiustesi paras kaveri föönatessa tai muita lämpölaitteita käytettäessä. Suihkuta tasaisesti hiuksille ja föönaa hiusta aina juuresta latvaan päin sulkeaksesi hiussuomut ja lisätäksesi ylimääräistä kiiltoa hiukseen.

Kampaa

Kampaa hiukset ja kerää ne korkealle päälaelle. Se miten huolellisesti vaiheen teet riippuu myös siitä haluatko huolettoman vai extra siistin lopputuloksen. Hyvä vinkki siistiin lopputulokseen on käyttää tiheäharjaksista harjaa kun taas huolettomaan kampaukseen riittää esim piikkiharja.

Kiinnitä häntä tukevasti tuplalenkillä ja kivan yksityiskohdan loihdit ottamalla muutaman suortuvan poninhännän alapuolelta ja pyörittämällä ne kiinnityskohdan ympärille. Kiinnitä suortuvat pinnillä poninhännän ympärille.

Valmista hius

Jo hiustenpesuvaiheessa voit päättää, haluatko rennon vai elegantin poninhännän. Jos haluat huolellisen lopputuloksen valitse kosteuttava shampoo, joka pehmentää hiusta ja tekee ne helpommin kammattaviksi. Jos taas rento look on sinulle oikea vaihtoehto, valitse volyymishampoo, joka luo hiuksiisi ilmavuutta.

Viimeistele

Jos haluat sileän ja huolitellun kampauksen, ota seerumia kämmenillesi ja työstä poninhäntää pitkin hiusten pintaa saadaksesi tasaisen, sileän lopputuloksen. Jos taas haluat korostaa rentoa tyyliäsi käytä suolavesisprayta tai kuivashampoota, jolla saat rennosti huolitellun ja ilmavan kampauksen.

Heat Styling Protection 150ml

Björn Axén

lämpösuoja

Lue enemmän

Organic Moisturizing Gentle Shampoo 250ml

Björn Axén

Kosteuttava shampoo luonnollisilla ainesosilla.

Lue enemmän

Volumizing Shampoo 250ml

Björn Axén

Shampoo sinulle, joka haluat lisää tuuheutta hiuksiisi.

Lue enemmän

Maple Wood Detangling Brush For All Hair Types

Björn Axén

Selvittää hiukset luoden pehmeän ja kiiltävän lopputuloksen

Lue enemmän

Organic Salt Water Spray 150ml

Björn Axén

Suolavesispray

Lue enemmän
Kerro ystävillesi!