Mattameikkivoide rasvoittuvalle ja sekaiholle

Jos sinulla on rasvoittuva tai sekaiho, pitää mattameikkivoide kiillon täydellisesti poissa! Lue lisää, mitä meikkivoidetta suosittelemme

NordicFeel Lifestyle

Täydellinen meikkivoide rasvoittuvalle ja sekaiholle

Clarinsin Everlasting+ Foundation saattaa pelastaa heti ensimmäisellä käyttökerralla! Se peittää hyvin, kestää pitkään, tuoksuu hyvältä, pakkaus on kaunis ja tuote on saatavilla Nordicfeel.fi -sivustolta. Voiko sen enempää kaivata? Lisäksi on helppo löytää sävy, joka sopii omaan ihonväriin täydellisesti!  Usein on hankaluuksia löytää sopiva sävyisiä meikkivoiteita, varsinkin jos ihonväri on melko neutraali (eli ei sävyltään lämmin eikä kylmä).
Meikkivoide antaa luonnollisen matan lopputuloksen ja se kestää hyvin koko päivän. Jos ihosi on erityisen rasvainen, suosittelemme kuitenkin myös puuteroimaan kasvojen T-alueen.
Huolimatta tuotteen kevyestä tuoksusta, se toimii hyvin herkällä iholla, eikä aiheuta reaktioita. Lisäksi tämä meikkivoide toimii hyvin valokuvissa, mikä on aina suuri plussa!
Suosittelemme tuotetta lämpimästi, siitä on vaikea keksiä  mitään puutetta! Tosin on vaikea uskoa sen sopivan niin hyvin kuivalle iholle kuin  erityisesti henkilöille, joilla on normaali, rasvoittuva tai sekaiho.
Täältä löydät kaikki meikkivoiteet.

Miten levitän meikkivoiteeni?

Suosittelemme käyttämään Real Techniquesin meikkisivellintä meikkivoiteen levittämiseen. Foundation Brush on täydellinen meikkivoiteen työstämiseen iholle pyörivin liikkein, saaden aikaan virheettömän jäljen. Se muistuttaa luonnonkarvaa, mutta on valmistettu synteettisestä nylon-pohjaisesta materiaalista, eli se on cruelty free ja helppo puhdistaa. Todella hyvä sivellin järkevään hintaan!

Suosittelemme

Everlasting Foundation+

Clarins
Lue enemmän

Foundation Brush

Real Techniques
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!