Näin saat pidemmät ripset kotikonstein

Ammattilaisen tekemät ripsipidennykset ovat oiva ratkaisu heille, jotka haluavat sitoutua. Mikäli haluat pysyä ripsien suhteen omavaraisena ja silti saavuttaa mahdollisimman näyttävät ripset, lukaise vinkkimme alta ja valloita maailma sädehtivillä ripsillä.

NordicFeel Lifestyle

Näin saat pitkät ja näyttävät ripset:

 1. Taivuta ripset hellästi

  Taivutetut ripset näyttävät pidemmiltä, mutta kovakourainen taivuttaminen kuluttaa ripsiä. Aseta ripset taivuttajan leukojen väliin, purista hellästi ja pidä taivutusta n. 10 sekuntia per kohta. Taivuta ripset vähintään kolmesta kohdasta

 2. Käytä ripsivärin pohjustajaa

  Erillinen ripsivärin pohjustaja tuo ripsiin tuuheutta ilman paakkuja. Mikäli erillinen pohjustaja tuntuu työläältä, painele ensimmäiseen maskarakerrokseen irtopuuteria ja levitä sitten toinen kerros ripsiväriä.

 3. Levitä siksak-liikkeellä

  Sulje silmä ja paina ripsiväriharja mahdollisimman lähelle silmää. Sahaa harjalla sivuttain edeten samalla kohti ripsien kärkiä. Jos sisimmät ripset ovat lyhyet, käännä harja pystyyn ja väritä pikkuripset pystyvedoin. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua, ennen kuin levität uuden kerroksen.

 4. Kerrosta kahta erilaista ripsiväriä

  Meikkaajien sisäpiirivinkki: Levitä ripsiin ensin kerros tuuheuttavaa ripsiväriä ja painele sitten ripsien kärkiin pidentävää, lämpimällä vedellä poistettavaa tuubimaskaraa. Pelkkiin kärkiin sivelty ripsiväri pidentää ripsiä huimasti, mutta säilyttää erotellun ja siistin vaikutelman.

 5. Poista hellävaraisesti ja tehokkaasti

  Valitse tehokas öljypohjainen poistoaine, joka irrottaa ripsivärin ilman hankausta. Mikäli valitset öljyttömän poistoaineen, hauduta ripsiväriä poistoaineella kastellulla vanulapulla n. 10 sekuntia ennen hankaamista. Ripsien päivittäinen hierominen rasittaa ripsiä ja saattaa saada ne irtoamaan ennen luonnollisen kasvukauden päättymistä.

Parhaat ripsituotteet Top 5

 1. 1

  Eyelash Curler

  Shiseido
 2. 2

  Hypnôse Mascara 6 ml

  Lancôme
 3. 3

  2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

  Max Factor
 4. 4

  Mascara 38°C 6 ml

  Sensai
 5. 5

  Take the Day Off 125 ml

  Clinique
Kerro ystävillesi!