Top 10 meikkivoidetta

Tekisikö mielesi uutta meikkivoidetta, mutta mikä olisi paras valinta? Olemme listanneet 10 parhaiten myyvää meikkivoidetta. Katso tästä ja valitse!

NordicFeel Lifestyle

Oikean meikkivoiteen löytäminen saattaa joskus olla työlästä. Ensin pitäisi löytää oikea sävy juuri sinun ihonvärillesi ja toiseksi tuote, joka kestää menossasi koko päivän. Auttaaksemme sinua listasimme 10 parhaiten myyvää meikkivoidettamme. Alla löydät myös muutaman vinkin meikkivoideshoppailuusi.

Mikä on ihonsävysi?

Helpoiten määrittelet ihonsävysi kurkistamalla kainaloosi (jossa ihosi on ohuimmillaan) ja kiinnitä huomiosi verisuonistosi väriin. Mikäli ne heijastavat vihreää, on ihosi pohjasävy kellertävä ja sinun tulisi valita meikkivoide keltaisella pohjalla. Mikäli ne heijastavat enemmän sinistä, on ihosi pohjasävy roosa ja sinun tulisi tällöin valita roosapohjainen meikkivoide. Kolmas vaihtoehto voikin olla, että verisuonistosi heijastuu sekä vihreänä että sinisenä, tällöin ihosi perussävy on todennäköisemmin neutraali ja voit valita meikkivoiteen muilla kriteereillä kuin pohjasävyllä.

Täydellinen ja kestävä meikkipohja

Yritä aina pestä ja kosteuttaa kasvosi huolellisesti ennen meikkivoiteen levitystä. Näin varmistat sen, että meikkipohjasi näyttää hyvältä ja kestää pitkään. Primerin eli pohjustusvoiteen käyttö takaa myös pitkäkestoisuuden. Lopuksi suihkuta meikinkiinnityssuihke kasvoillesi ja eikun baanalle!!

TOP 10 listamme

Miracle Touch Liquid Illusion Foundation 45 Warm Almond

Max Factor
Lue enemmän

True Match Super-Blendable Foundation C1 Rose Ivory 30ml

L'Oréal Paris
Lue enemmän

Mineral Foundation Cool Caramel SPF15 10g

Lily Lolo
Lue enemmän

Even Better Makeup SPF15 CN 28 Ivory

Clinique
Lue enemmän

Ageless Elixir Foundation 40 Light Ivory

Max Factor
Lue enemmän

Double Wear Stay-In-Place Makeup Foundation 1N2 Ecru 30ml

Estée Lauder
Lue enemmän

Fit Me Foundation 115 Ivory 30ml

Maybelline
Lue enemmän

Original SPF15 Foundation Golden Dark 25 8g

bareMinerals
Lue enemmän

Facefinity All Day Flawless Foundation 75 Golden

Max Factor
Lue enemmän

Facefinity Compact Foundation 01 Porcelain

Max Factor
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!