Myydyimmät meikkivoiteet – Katso top 10

Tekisikö mielesi uutta meikkivoidetta, mutta mikä olisi paras valinta? Olemme listanneet 10 parhaiten myyvää meikkivoidetta. Katso tästä ja valitse!

NordicFeel Lifestyle

Oikean meikkivoiteen löytäminen saattaa joskus olla työlästä. Ensin pitäisi löytää oikea sävy juuri sinun ihonvärillesi ja toiseksi tuote, joka kestää menossasi koko päivän. Auttaaksemme sinua listasimme 10 parhaiten myyvää meikkivoidettamme. Alla löydät myös muutaman vinkin meikkivoideshoppailuusi.

Mikä on ihonsävysi?

Helpoiten määrittelet ihonsävysi kurkistamalla kainaloosi (jossa ihosi on ohuimmillaan) ja kiinnitä huomiosi verisuonistosi väriin. Mikäli ne heijastavat vihreää, on ihosi pohjasävy kellertävä ja sinun tulisi valita meikkivoide keltaisella pohjalla. Mikäli ne heijastavat enemmän sinistä, on ihosi pohjasävy roosa ja sinun tulisi tällöin valita roosapohjainen meikkivoide. Kolmas vaihtoehto voikin olla, että verisuonistosi heijastuu sekä vihreänä että sinisenä, tällöin ihosi perussävy on todennäköisemmin neutraali ja voit valita meikkivoiteen muilla kriteereillä kuin pohjasävyllä.

Täydellinen ja kestävä meikkipohja

Yritä aina pestä ja kosteuttaa kasvosi huolellisesti ennen meikkivoiteen levitystä. Näin varmistat sen, että meikkipohjasi näyttää hyvältä ja kestää pitkään. Primerin eli pohjustusvoiteen käyttö takaa myös pitkäkestoisuuden. Lopuksi suihkuta meikinkiinnityssuihke kasvoillesi ja eikun baanalle!!

Myydyimmät meikkivoiteet

 1. Double Wear Stay-In-Place Foundation SPF 10 30 ml

  Estée Lauder
 2. Original Loose Mineral Foundation SPF 15 8 g

  bareMinerals
 3. Skin Illusion SPF15 30 ml

  Clarins
 4. Luminous Sheer Foundation 30 ml

  Sensai
 5. Teint Idole Ultra Wear 30 ml

  Lancôme
 6. Rich Treatment Foundation 20 ml

  Artdeco
 7. Everlasting Foundation 30 ml

  Clarins
 8. Skinonym Semi-Matte Peptide Foundation 30 ml

  MÁDARA
 9. Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15 30 ml

  Clinique
 10. Even Better Makeup Foundation SPF 15 30 ml

  Clinique
Kerro ystävillesi!