Parhaat vinkit auringon vahingoittamalle iholle

Liiallinen aurinko voi myös olla uhka ihollesi, se saattaa aiheuttaa syviä ryppyjä sekä kuivattaa ihon pintaa tarpeettomasti. Tässä ihoterapeuttimme Maggin neuvot siihen, miten voit minimoida auringosta aiheutuneet vahingot ihollasi.

NordicFeel Lifestyle

1. Näin rauhoitat punoittavaa ja auringonpolttamaa ihoa

Ota suihku tai kylpy ja huuhdo kaikki aurinkovoidejäämät, suola ja lika iholtasi. Rasvaa ihosi sen jälkeen runsaalla voiteella, jossa on tulehdusta estäviä, jälleenkosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia.

Kosteuttavia after-sun tuotteita:

Nivea Sun – After Sun Moisture Lotion
After sun, jossa aloe veraa rauhoittamaan ihoa sekä avokadoöljyä ja E-vitamiinia, jotka uudelleenrakentavat ihoasi ja ylläpitävät sen elastisuutta.

Clinique – After Sun Rescue Balm with Aloe Vera
Rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen ja hidastaa  mahdollisten auringonpolttamien näkyvien haittojen ilmaantumista ja minimoi ihosi hilseilyä. Tämä öljytön tuote on sopiva koko vartalollesi eikä se tuki ihohuokosia.
Vinkki! Säilytä after sun- tuotettasi jääkaapissa. Saat näin ylimääräistä viilennystä  auringon polttamalle ihollesi ja ihosi tuntuu hetkessä paremmalta!

Nivea Sun After Sun Moisture Lotion 200ml

Nivea
Lue enemmän

After Sun Rescue Balm with Aleo Vera 150ml

Clinique
Lue enemmän

2. Vähennä aurinkoryppyjen riskiä

Aurinko on suuri vihollinen ihollesi ja se saattaa aiheuttaa syviä ryppyjä ja kuivattaa ihon pintaa tarpeettomasti. Paras suoja luonnollisesti on välttää aurinkoa tai suojata itsensä huolellisesti auringolta joko vaatteilla tai aurinkosuojatuotteilla. Mutta on olemassa tuotteita, jotka vähentävät jo tapahtuneen auringonpolttaman vahingot.

Tehokkaita anti wrinkle-tuotteita alkaviin ryppyihin:

Anti wrinkle-voide, joka suojaa auringon ihoa vanhentavalta vaikutukselta. Sisältää 75% luonnollisia ainesosia, muun muassa tyrnimarjaöljyä ja stimuloivia peptidejä.
Erinomainen voide seka- ja rasvoittuvalle iholle. Sisältää kahta eri hyaloronihappoa sekä polysakkareita, jotka tekevät voiteesta todellisen kosteuspommin janoiselle iholle, tasapainottavat ihoa ja vähentävät sen liiallista seebumituotantoa.
Voide, joka siirtää kellot taaksepäin ja loihtii kasvoillesi jälleen nuoruuden kimmoisuuden. Tämä ravitseva ja kiinteyttävä voide koostuu ainutlaatuisesta eteeristen öljyjen kokoonpanosta.

Hehku Celestial Radiance Recovery Night Cream 50ml

Lumene
Lue enemmän

Hydra Filler Mat Moisturizer Gel Cream 50 ml

Filorga
Lue enemmän

Do Not Age Time Reversing Cream 50g

Dr Brandt
Lue enemmän

3. Taio pois pigmenttiläikät

Liiallinen auringossa oleskelu saattaa aiheuttaa ihoon ongelmia ja pigmenttiläiskiä. Pigmenttiläiskät syntyvät kun ihon melaniin kerääntyy yhteen kohtaan ja synnyttää ihoon tummia läiskiä. Olet erityisen varovainen auringon suhteen jos olet raskaana, koska hormonit tekevät ihostasi vieläkin herkämmän auringossa.

Hyviä anti dark spots-tuotteita:

Lancaster – Sun Age Control
Tuote erityisesti aikuiseen ihoon, joka on taipuvainen pigmenttiläiskien muodostumiselle. Antaa tehokkaan aurinkosuojan ja luo nuorekkaan ihon sekä tasaisen rusketuksen.
black|Up – Dark Spot Correcting Serum
Seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen sävyn ja vähentää tummia läiskiä. Tuote sisältää merileväpohjaisen Neurolight-nimisen ainesosan.
Muista! Jos olet joskus saanut pigmenttiläiskän kasvoillesi ja onnistunut sen myös hoitamaan pois, kyseinen kohta tulee aina olemaan herkkä alue uuden läiskän muodostumiselle. Ole siis erityisen huolellinen näissä kohdin suojatessasi ihoasi auringon voimakkailta säteiltä

Sun Age Control Mature Skin Extra Fluid Anti-Dark Spots SPF50 30ml

Lancaster
Lue enemmän

Dark Spot Correcting Serum 30ml

blackUp
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!