C-vitamiiniseerumit

C-vitamiini omaa useita ihoa parantavia ominaisuuksia. Kyseessä on todellinen supervitamiini, joka voi tehdä ihmeitä harmaalle ja kalpealle iholle. Täältä löydät meidän parhaat C-vitamiiniseerumit.

C-vitamiini – nopeat faktat supervitamiinista

C-vitamiini, tai askorbiinihappo, on pitkään ollut rakastettu ainesosa ihonhoidossa. Tästä fantastisesta vitamiinista löytyy useita ihoa parantavia ominaisuuksia ja se työskentelee usean eri iho-ongelman kanssa samanaikaisesti: epätasainen ihonsävy ja ihon rakenne, juonteet, aknearvet, kalpea iho ja niin edelleen. C-vitamiinilla on kyky neutralisoida ja antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Antioksidantit auttavat boostaamaan ihon omaa puhdistumisprosessia.

Tämän vuoksi sinun tulisi käyttää C-vitamiiniseerumia

Jos haluaa satsata yhteen tehokkaaseen seerumiin ihonhoitorutiinissaan, tulisi sen ehdottomasti sisältää c-vitamiinia. Mikäli sinulta ei jo sellaista löydy kylpyhuoneen kaapistasi, olisi sinun hyvä hankkia sellainen. Näillä seerumeilla on uskommattoman hyviä ominaisuuksia. Alle olemme keränneet joitakin suosituimmista seerumeista tällä hetkellä.

Täältä löydät kaikki seerumit.

  1. Banana Bright Vitamin C Serum 30 ml

    Ole Henriksen
  2. Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30 ml

    The Ordinary
  3. Potent C Power Serum 30 ml

    Peter Thomas Roth
Kerro ystävillesi!