Helppo & tehokas ihonhoitorutiini: Clinique 3-Step

Etsitkö ihonhoitorutiinia, joka vie vain lyhyen hetken kallisarvoista aikaasi ja joka antaa kuitenkin merkittäviä lopputuloksia? Siinä tapauksessa sinun tulee testata Cliniquen kuuluisaa kolmivaiheista metodia. Tässä kerromme kaiken mitä sinun tulee tietää.

Clinique 3-Step

Täyden ihonhoitorutiinin noudattaminen voi olla sekä kallista että aikaa vievää. Oletko samaa mieltä? Siinä tapauksessa Cliniquen 3-Step -metodi voi olla oikea vaihtoehto sinulle! Kyseessä on kolmivaiheinen metodi, joka on suunniteltu sinulle, joka haluat sekä helpon että tehokkaan päivittäisen ihonhoitorutiinin. Kaikki mitä tarvitaan on kolme tuotetta ja kolme minuuttia aikaa aamulla ja illalla. Täältä löydät kaikki tuotteet.

Metodiin kuuluu:

Puhdistus

Cliniquen Liquid Facial Soapin avulla on helppo puhdistaa kasvot. Puhdistusaine vaahtoaa ollessaan kosketuksissa veden kanssa ja siten poistaa päivällä kertyneet meikin, lian ja saasteet kasvoilta tehokkaasti.

Kuorinta

Clarifying Lotion on kasvovesi, joka antaa sileän ja kauniin ihon nopeasti. Ihosta tulee myös valmis ottamaan vastaan seuraavan tuotteen.

Kosteutus

Dramatically Different Moisturizing -kasvovoide kosteuttaa ihoa syvältä. Voidaan käyttää sekä aamulla että illalla. Alla vinkkaamme mitkä tuotteet sopivat juuri sinun ihotyypillesi.

Kuiva iho – Step 1

Kuiva iho tuntuu usein kireältä ja voi olla vaikeampaa säilyttää kosteustasapaino kuivassa ihossa. Kuiva iho vaatii todella paljon kosteutusta ja oikeat tuotteet, jotka suojaavat ihon omaa kosteussuojaa samalla kun se valmistaa ihon tulevaan hoitoon. Clinique Step 1 tekee ihmeitä juuri kuivalle iholle, sillä tuotteet tekevät ihosta puhtaan mikä tekee ihon valmiiksi vastaanottamaan paljon kosteutusta.

Tuotteet kuivalle iholle

 1. 3 Step Skin Care 1

  Clinique
  19,95 € Loppuunmyyty
 2. All About Clean Liquid Facial Soap Extra-Mild 200 ml

  Clinique
 3. Clarifying Lotion 1 200 ml

  Clinique
 4. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 50 ml

  Clinique

Sekaiho – Step 2

Onko poskiesi iho kuiva, mutta T-alue on rasvoittuva? Ehkä meikkivoiteesi rupee häviämään iholta iltapäivällä, mutta poskipuna pysyy paikallaan after workille? Siinä tapauksessa sinulla on todennäköisesti sekaiho, joka kaipaa kosteutusta kuiville alueille ja talia minimoivia tuotteita käytettäviksi rasvaisille kohdille. Clinique Step 2 sopii sinulle, jolla on sekaiho, sillä tuotteet tasapainottavat näitä alueita.

Tuotteet sekaiholle

 1. 3 Step Skin Care 2

  Clinique
  19,95 € Loppuunmyyty
 2. All About Clean Liquid Facial Soap Mild 200 ml

  Clinique
 3. Clarifying Lotion 2 200 ml

  Clinique
 4. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 50 ml

  Clinique

Rasvoittuva iho – Step 3

Sinä, jolla on rasvoittuva iho, tunnet usein ihon rasvaisuuden, sillä ihosta tulee kiiltävä, öljyinen ja siinä on joitakin suurentuneita ihohuokosia. Tälle ihotyypille puhdistus on erittäin tärkeää sekä ylimääräisen talintuotannon minimoiminen. Ihoa tulee myös kosteuttaa riittävästi, jotta ihosta ei tule kuiva, jolloin iho kompensoi kuivuutta erittämällä yhä enemmän talia. Clinique Step 3 poistaa kuolleita ihosoluja ja puhistaa ihoa syvältä. Ihosta tulee joustava, pehmeä ja hehkuva.

Tuotteet rasvoittuvalle iholle

 1. 3 Step Skin Care 3

  Clinique
  19,95 € Loppuunmyyty
 2. Liquid Facial Soap Cleanser 200 ml

  Clinique
 3. Clarifying Lotion 3 200 ml

  Clinique
 4. Dramatically Different Moisturizing Gel 50 ml

  Clinique
Kerro ystävillesi!