Upea päivetys Ida Wargin itseruskettavien avulla

Ida Wargin itseruskettavat tuotteet antavat ihollesi päivettyneen värin, joka näyttää luonnollisen kauniilta ja kestää pitkään. Annamme sinulle parhaat ir-vinkkimme!

Upea päivettynyt iho Ida Wargin itseruskettavien avulla

Itseruskettavan tuotteen avulla saat upean päivettyneen ihon, eikä sinun tarvitse olla huolissasi pigmenttiläiskistä tai muista auringon haittavaikutuksista. Ida Wargin itseruskettavat tuotteet ovat tällä hetkellä hyvin suosittuja, mutta miksi? Tuotteet ovat pohjoismaissa (Tanska) valmistettu, korkealaatuisia ja hyvänhintaisia. Lisäksi tuotteet ovat allergiaystävällisiä, cruelty free ja vegaanisia.

Täältä löydät kaikki Ida Wargin itseruskettavat tuotteet.

Viisi vinkkiä itseruskettavan käyttöön

Kuori

Saadaksesi luonnollisen ja tasaisen päivetyksen itseruskettavalla tuotteella tulee sionin ensiksi kuoria kuollut iho vartalonkuorinnan avulla, mieluiten 1-2 päivää ennen. Älä unohda kuoria kasvoja, mutta valitse tällöin kasvoille sopiva kuorinta.

Kosteuta

On tärkeää kosteuttaa iho vartalovoiteen avulla ennen kuin käytät itseruskettavaa. Kun iho on kosteutettu saat tasaisemman lopputuloksen sekä värin, joka kestää pidempään. Kosteuta erityisen huolella kuivat kohdat, kuten kyynärpäät, polvet, kädet ja jalat.

Itseruskettavan levityshanska

Käytä itseruskettavan levityshanskaa aina kun levität itseruskettavaa tuotetta ihollesi. Hanska antaa sinulle luonnollisen lopputuloksen ilman epämääräisiä laikkuja ja viivoja. Ida Wargilta löytyy kaksi eri levityshanksaa:   Tanning Mitt ja Luxurious Tanning Mitt.

Valitse oikea itseruskettava tuote

Itseruskettavia tuotteita löytyy eri muodoissa. Valitse body lotion, face lotion, mousse, spray tai tanning drops. Ida Wargilta löytyy joko asteittain vaikuttavia tai välittömästi rusketuksen antavia ir-tuotteita.

Self Tanning -tuotteet antavat asteittaisen vaikutuksen. Kaikki tuotteet antavat näkyviä tuloksia kolmessa tunnissa ja ne ovat tuoksuttomia. Self Tanning on täydellinen ensikäyttäjille, sillä tuotteet antavat asteittain tummemman sävyn.

Instant Self Tanning sopii sinulle, joka haluat saada näkyvän päivetyksen heti.

Itseruskettavan levitys

Ota sopiva määrä tuotetta ja levitä pyörivin liikkein, jotta väristä tulisi mahdollisimman tasainen.

Levitä itseruskettavaa kasvoille mieluiten joko hanskan tai kasvoharjan avulla. Älä unohda korvia, hiusrajaa, kaulaa, niskaa ja dekolteeta.

Itseruskettavan kuivumisaika on noin 20 minuuttia. Vinkki: Levitä itseruskettavaa illalla hyvissä ajoin ennen nukkumaan menoa ja herää aamulla päivettyneen ihon kanssa.

Kerro ystävillesi!