Toplista: parhaat itseruskettavat 2021

Etsitkö laadukasta ja luonnollisen kauniin lopputuloksen antavaa itseruskettavaa? Tässä artikkelissa listaamme Nordicfeelin myydyimmät itseruskettavat tuotteet.

Itseruskettavat tuotteet

Itseruskettavia kosmetiikkatuotteita on saatavilla useissa eri muodoissa; voiteena, geelinä, vaahtona, suihkeena ja öljynä. Kaikki tekevät ihostasi ruskettuneen näköisen ja voit valita variantin oman mieltymyksesi mukaan. Spray on erityisen hyvä niille kropan alueille, joihin on vaikea itse ylttää – kuten selkään. Voiteet puolestaan sisältävät usein kosteuttavia ainesosia. Vaahdon etuna on se, että se kuivuu erittäin nopesti. Itseruskettavat seerumit ja öljyt/tipat on kätevä sekoittaa joko kasvovoiteen tai vartalovoiteen sekaan ja kosteuttaa ja ravita ihoa samalla, kun saa upean päivetyksen – jonka tummuuteen voi itse vaikuttaa.

On olemassa itseruskettavia, jotka saavat aikaan kauniin päivetyksen hyvinkin nopeasti jo yhdellä käyttökerralla. Toisaalta on myös olemassa asteittain itseruskettavia tuotteita, mikä voi olla sinun juttusi, jos haluat kevyen päivetyksen, jota on helppo syventää oman maun mukaan.

Jotta välttyisit ärtyneeltä iholta, suosittelemme käytettäväksi kahta eri itseruskettavaa tuotetta – yhtä vartalolle ja yhtä erikseen kasvoille tarkoitettua. Mikäli et halua ostaa kahta eri tuotetta, lue tarkkaan tuoteselosteesta, sopiiko tuote myös kasvoille käytettäväksi. Ethän käyttäisi samaa kosteusvoidetta jaloille ja kasvoille, joten ajattele samalla lailla itseruskettavien suhteen.

Täältä löydät kaikki Nordicfeelin itseruskettavat tuotteet. 

Kerro ystävillesi!