Toplista: parhaat itseruskettavat 2021

Etsitkö laadukasta ja luonnollisen kauniin lopputuloksen antavaa itseruskettavaa? Tässä artikkelissa listaamme Nordicfeelin myydyimmät itseruskettavat tuotteet.

Itseruskettavat tuotteet

Itseruskettavia kosmetiikkatuotteita on saatavilla useissa eri muodoissa; voiteena, geelinä, vaahtona, suihkeena ja öljynä. Kaikki tekevät ihostasi ruskettuneen näköisen ja voit valita variantin oman mieltymyksesi mukaan. Spray on erityisen hyvä niille kropan alueille, joihin on vaikea itse ylttää – kuten selkään. Voiteet puolestaan sisältävät usein kosteuttavia ainesosia. Vaahdon etuna on se, että se kuivuu erittäin nopesti. Itseruskettavat seerumit ja öljyt/tipat on kätevä sekoittaa joko kasvovoiteen tai vartalovoiteen sekaan ja kosteuttaa ja ravita ihoa samalla, kun saa upean päivetyksen – jonka tummuuteen voi itse vaikuttaa.

On olemassa itseruskettavia, jotka saavat aikaan kauniin päivetyksen hyvinkin nopeasti jo yhdellä käyttökerralla. Toisaalta on myös olemassa asteittain itseruskettavia tuotteita, mikä voi olla sinun juttusi, jos haluat kevyen päivetyksen, jota on helppo syventää oman maun mukaan.

Jotta välttyisit ärtyneeltä iholta, suosittelemme käytettäväksi kahta eri itseruskettavaa tuotetta – yhtä vartalolle ja yhtä erikseen kasvoille tarkoitettua. Mikäli et halua ostaa kahta eri tuotetta, lue tarkkaan tuoteselosteesta, sopiiko tuote myös kasvoille käytettäväksi. Ethän käyttäisi samaa kosteusvoidetta jaloille ja kasvoille, joten ajattele samalla lailla itseruskettavien suhteen.

Täältä löydät kaikki Nordicfeelin itseruskettavat tuotteet. 

Myydyimmät itseruskettavat tuotteet:

 1. 1

  Self Tan Mousse 200 ml

  Australian Glow

  Ultrakevyt vaahto, joka levittyy jättäen iholle kauniin ja luonnollisen näköisen keskitumman rusketuksen 4 tunnissa. Sisältää ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia, jotka saavat ihosi hehkumaan! Vaahto ei haise perinteiselle itseruskettavalle.

  22,50 € Loppuunmyyty
 2. 2

  Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark 150 ml

  IDA WARG Beauty

  Vegaaninen itseruskettava vaahto antaa kauniin sunkissed-ihon hetkessä. Kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnin ajan. Sopii kaikille ihotyypeille.

 3. 3

  Tanning Drops 45 ml

  IDA WARG Beauty

  Kosteusvoiteen sekaan sekoitettavat tipat luovat kasvoille kauniin päivetyksen. Voit itse vaikuttaa värin tummuuteen annostelemalla haluamasi määrän tippoja kätevällä pipetillä.

 4. 4

  Radiance-Plus Golden Glow Booster Body 30 ml

  Clarins

  Clarinsin uusi tiivistetty itseruskettava seerumi, jota sekoitetaan tavalliseen kosteusvoiteeseen. Lopputuloksena luonnollisen kaunis päivettynyt iho.

 5. 5

  Self Tanning Milky-Lotion 125 ml

  Clarins

  Uusi itseruskettava emulsio kasvoille ja vartalolle Clarinsilta. Täyteläisen pehmeä koostumus kosteuttaa ihoa ja antaa sille luonnollisen, tasaisen ja pitkäkestoisen päivetyksen.

 6. 6

  Self Tanning Foam 200 ml

  Bondi Sands

  Kevyt itseruskettava vaahto sisältää aloe veraa ja tuoksuu kookokselta. Antaa iholle yhtä ihanan hehkun, ihosi näyttää siltä kuin olisit viettänyt päivän aurinkoisella Bondi Beachillä.

 7. 7

  Bronze Self-Tanning Spray 250 ml

  Tancan

  Hajusteeton spray tuo ihollesi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen hetkessä. Kätevän 360°-suihkepullon ansiosta tuotetta on helppo levittää myös niille vartalon alueille, joille on hankaa itse ylettyä.

 8. 8

  Clear Self-Tanning Spray 100 ml

  Tancan

  Erityisesti kasvojen ja kaulan iholle kehitetty itseruskettava spray tuo ihollesi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Hienojakoisen suihkeen väritön koostumus levittyy iholle tasaisen ohuena huntuna, jota ei tarvitse levittää käsin hieromalla.

  24,95 € Loppuunmyyty
 9. 9

  1 Hour Express 225 ml

  Bondi Sands

  Todellinen kiireen pelastaja. Ultrakevyt vaahto antaa luonnollisen kauniin päivetyksen vain yhdessä tunnissa! Sisältää aloe veraa ja tuoksuu hurmaavalta kookokselta. Hanki australialainen rusketus nopesti.

 10. 10

  Bronzing Gel 50 ml

  Sensai

  Kosteuttava ja sävyttävä geelimeikkivoide antaa iholle kauniin päivettyneen lookin. Sisältää Kanzo-uutetta ja aurinkosuojan SPF 6.

Kerro ystävillesi!