Ultimaattinen hehku glow dropsien avulla

Vinkkaamme parhaat tuotteet ja kuinka niitä tulee käyttää parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Suositut glow dropsit

Rakastamme glow dropseja! Niistä on tullut must-have-tuote käsilaukkuun, sillä ne ovat käteviä tuotteita saamaan kaunis kesäiho nopeasti ja helposti, kun suuntaa esimerkiksi töistä after workille, treffeille tai juhliin. Käytä meikkivoiteen alla hehkuvan pohjan luomiseksi tai korosta poskiluita, amorinkaarta tai solisluita.

Näin käytät glow dropseja

1. Kasvot

Jos haluat saada luonnollisen hehkun, voit annostella joitakin tippoja päivävoiteesi tai meikkivoiteesi sekaan. Mikäli haluat lisää korostusta, voit levittää muutaman tipan meikkivoiteen päälle esimerkiksi poskiluiden, amorinkaaren tai kulmaluiden ympärille. kasvoille suosittelemme L’Oréal Parisin Glow Mon Amouria. Nämä ihastuttavat ja riittoisat tipat antavat sinulle upean hehkun ja tuote on erittäin helppokäyttöinen.

2. Vartalo

Annostele joitakin tippoja vartalovopiteesi sekaan saadaksesi nopeasti upean punaisen maton glown, joka kestää koko päivän ja illan. Vinkki: keskity solisluihin ja olkapäihin. Klassinen, kullanhohtoinen ja monikäyttäinen öljy Nuxelta on täydellinen tähän tarkoitukseen! Huile Prodigieuse OR ei ainoastaan anna kaunista hehkua vaan se myös sisältää ravitsevia ja pehmeyttäviä ainesosia.

3. Hiukset

Joitakin glow dropseja voi käyttää myös hiuksille! Täydellistä, kun haluat nopean freesauksen. Sekoita muutama tippa hiusöljyn sekaan ja levitä tasaisesti märkiin tai kuiviin hiuksiin.

Kerro ystävillesi!