TOP 10 miesten deodoranttia

Etsitkö uutta deodoranttia kauden alkuun mutta valinta on vaikeaa? Olemme koonneet 10 parhaiten myyvää deodoranttiamme miehille.

NordicFeel Lifestyle

Helpottaakseemme valintaasi kokosimme 10 parhaiten myyvää deodoranttia miehille. Lista sisältää monia klassikkoja, joihin voit kätevästi hankkia myös tuoksun.

Deodorantin ja antiperspirantin välinen ero

Eroavatko deodorantti ja antiperspirantti tosiaan toisistaan? Kyllä. Deodorantti auttaa peittämään hienhajun kun taas antiperspirantti sen lisäksi vähentää myös hikoilua. Se kumman valitset riippuu omista tarpeistasi ja toiveistasi.

Vinkkejä

On olemassa konsti, jolla saat deodoranttisi toimimaan optimaalisesti. Deodorantin tulisi peittää koko kainaloalueesi. Jos et aja kainalokarvojasi, sinun on painettava hieman enemmän stickiä tai roll on:ia, jotta tuote todella saavuttaisi myös karvoituksen allaolevan ihon.

Mikäli iho tai karvat ovat vielä kosteita deodoranttia laittaessasi, on riski tuotteen toimimattomuudesta suurempi. Katso siis, että kuivatat kainalosi täysin kuiviksi ennen deodorantin lisäämistä.

Värjääkö deodoranttisi vaatteitasi? Annostele tuotetta vähemmän ja anna deodorantin kuivua kainaloissasi kunnolla ennen kuin puet paidan päällesi.

1. Boss Bottled Deostick 75ml

Hugo Boss
Lue enemmän

2. Hugo Deostick 75ml

Hugo Boss
Lue enemmän

3. Armani Code Deostick 75ml

Giorgio Armani
Lue enemmän

4. Acqua Di Gio Homme Deostick 75ml

Giorgio Armani
Lue enemmän

5. 1 Million Deostick 75ml

Paco Rabanne
Lue enemmän

6. Boss Bottled Night Deostick 75ml

Hugo Boss
Lue enemmän

7. 72H Day Control Extreme Protection Roll-On 75ml

Biotherm Homme
Lue enemmän

8. Boss The Scent Deostick 75ml

Hugo Boss
Lue enemmän

9. CK One Deostick 75ml

Calvin Klein
Lue enemmän

10. The One For Men Deospray 150ml

Dolce & Gabbana
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!