TOP 10 miesten deodorantit

Etsitkö uutta deodoranttia vuodelle 2019, mutta valinta on vaikeaa? Olemme koonneet 10 parhaiten myyvää deodoranttiamme miehille.

NordicFeel Lifestyle

Helpottaakseemme valintaasi kokosimme 10 parhaiten myyvää deodoranttia miehille. Lista sisältää monia klassikkoja, joihin voit kätevästi hankkia myös tuoksun.

Deodorantin ja antiperspirantin välinen ero

Eroavatko deodorantti ja antiperspirantti tosiaan toisistaan? Kyllä. Deodorantti auttaa peittämään hienhajun kun taas antiperspirantti sen lisäksi vähentää myös hikoilua. Se kumman valitset riippuu omista tarpeistasi ja toiveistasi.

Vinkkejä

On olemassa konsti, jolla saat deodoranttisi toimimaan optimaalisesti. Deodorantin tulisi peittää koko kainaloalueesi. Jos et aja kainalokarvojasi, sinun on painettava hieman enemmän stickiä tai roll on:ia, jotta tuote todella saavuttaisi myös karvoituksen allaolevan ihon.

Mikäli iho tai karvat ovat vielä kosteita deodoranttia laittaessasi, on riski tuotteen toimimattomuudesta suurempi. Katso siis, että kuivatat kainalosi täysin kuiviksi ennen deodorantin lisäämistä.

Värjääkö deodoranttisi vaatteitasi? Annostele tuotetta vähemmän ja anna deodorantin kuivua kainaloissasi kunnolla ennen kuin puet paidan päällesi.

Miesten deodorantit TOP 10

Lista perustuu Nordicfeel.fi-sivuston myynteihin vuonna 2019.

Kerro ystävillesi!