Top 10 naisten deodorantit

Tekisikö mielesi hankkia uusi deodorantti? Tässä valikoimamme myydyimmät 10 deodoranttia vuonna 2019.

NordicFeel Lifestyle

Etsitkö uutta deodoranttia mutta olet epävarma, mikä olisi paras vaihtoehto? Ei hätää, olemme koonneet toplistan valikoimamme myydyistä deodoranteista, jotta sinun olisi helpompi tehdä valinta.

Deodorantti vai antiperspirantti

Antiperspirantti sisältää aineosia, jotka tukkivat hikirauhasia ja estävät hikoilun heti kärkeen. Deodorantti sen sijaan antaa ihosi hiota edelleen, mutta se peittää epämiellyttävän hienhajun. Mikäli hikoilet runsaasti ja sinulla on asu, joka helposti paljastaa hikoilusi, on antiperspirantti ehkä parempi vaihtoehto. Jos katsot hikoilevasi epänormaalia enemmän, on varmasti syytä myös konsultoida lääkäriä ja saada sieltä neuvot hikoilun vähentämiseen

Vinkkejä deodorantin käyttöön

Jotta deodoranttisi toimisi mahdollisimman hyvin, tulee kainalosi olla ehdottaman kuivat ennen deodorantin levitystä. Iho kainaloissa on erittäin herkkä, joten pidä pieni tauko ennenkuin käytät deodoranttia depillaation jälkeen. Jos et aja karvoitusta, ole huolellinen deodorantin levityksessä, sen täytyy olla iholla eikä karvoituksessa.

Jos deodoranttisi värjää tai jättää ikäviä jälkiä vaatteisiisi, voit yrittää vähentää deodorantin määrää tai kiinnittää enemmän huomiota deodorantin täydelliseen kuivumiseen ennen kuin puet asun päälle.

TOP-10 deodorantit naisille

 1. 1

  Count On Me 50 ml

  Löwengrip
 2. 2

  Gentle Care Roll-On Deodorant 50 ml

  Clarins
 3. 3

  Bocage 50 ml

  Lancôme
  25,60 € Loppuunmyyty
 4. 4

  Deo Pure - Deodorantit 75 ml

  Biotherm
 5. 5

  Underarm Deodorant Cream 10 ml

  Lavilin
 6. 6

  Oscar 75 g

  Oscar De La Renta
 7. 7

  White Tea 40 ml

  Elizabeth Arden

Naisten deodorantit TOP 10

Lista perustuu Nordicfeel.fi-sivuston myynteihin vuonna 2019.

Kerro ystävillesi!